William Shakespeare - Jak wam się podoba = As You Like It - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2019)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 28.06.2019 r. na scenie Gdańskiego Teatru Szekspirowskiego. Reżyseria: Krystyna Janda, scenografia: Magdalena Gajewska.
Na okładce plakat, autor: Paweł Kamiński.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.