Zwycięstwo prawdy. (Elbląg : [s.n.], 1947)
Afisz inform. o wystawieniu darmatu "Zwycięstwo prawdy" w Elblągu 23.11.1947 r.
Keywords: Katedra św. Mikołaja (Elbląg, Polska).; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Elbląg (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.