W czwartek, dnia 17 października 1946 r. o godz. 16.00 odbędzie sie uroczysta eksportacja zwłok ś.p. Teodora Bolduana / Zarząd Miejski m. Wejherowa. (Zarząd Miejski m. Wejherowa, 1946)
Afisz inf. o uroczystościach pogrzebowych.