W czwartek, dnia 17 października 1946 r. o godz. 16.00 odbędzie sie uroczysta eksportacja zwłok ś.p. Teodora Bolduana / Zarząd Miejski m. Wejherowa. - Wejherowo (Polska). Zarząd Miejski (Wejherowo : Zarząd Miejski m. Wejherowa, 1946)
Afisz inf. o uroczystościach pogrzebowych.
Keywords: Bolduan Teodor, -- (1902-1939).; Wielka Piaśnica, Zbrodnia (1939-1940) -- druki ulotne; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Kaszuby (region).; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Pomorze Gdańskie (region).; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Wejherowo (region).