Ex Libris Maja Grąziewicz / Andrzej Bortowski. - Bortowski, Andrzej (1938- ). (1969)
Główka kobieca na tle kwiata, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Maja Grąziewicz. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.