Kommissya Rządząca : chcąc na mocy Dekretu Nayiasnieyszego Cesarza Francuzów i Króla Włoskiego Napoleona Wielkiego położyc ogólne zasady do urządzenia Kommissyi Rzadzacey i innych Władz Jey [...] : [działo się na Sesssyi dnia 26go Stycznia 1807 roku / Stanisław Małachowski, Jan Łuszczewski]. - Małachowski, Stanisław (1736-1809); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812) (s.n., 1807)
Druk ulotny zaw.: ogólne zasady funkcjonowania Komisji Rządzącej i innych jednostek jej podległych, ustalone na sesji dn. 26 stycznia 1807.