Wielki koncert dla świata pracy. (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o koncercie 13.08.1949 r. w sali teatralnej Stoczni Gdańskiej.
Keywords: Bandrowska-Turska, Ewa -- (1894-1979) -- druki ulotne; Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne