Gdynia, 1 maja 78 - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia pochód pierwszomajowy w Gdyni w 1978 roku.
Tytuł na rewersie ręka autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Święto Pracy -- Polska -- 1945-1990 -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie