Cudowna Lampa Aladyna / Teatr "Baj Pomorski" w Toruniu. (Teatr "Baj Pomorski", 2006)
Plakat premiery, która odbyła się w grudniu 2006 r. Reżyseria: Petr Nosálek, scenografia: Eva Farkašová, muzyka: Krzysztof Dzierma, scenariusz: Joanna Piekarska.