[Sierpień 80' : przed Salą BHP] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia stocznowców czekających na wyniki obrad w Sali BHP w trakcie strajku w Stoczni Gdańskiej, sierpień 1980 rok.