[Afisz. Incipit] Rozporządzenie celem uporządkowania ewidencji ludności i aktualizacji rejestru mieszkańców ... / Piotr Stolarek. - Stolarek, Piotr (1908-1976) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z rozporządzeniem.