[Afisz. Incipit] Rozporządzenie celem uporządkowania ewidencji ludności i aktualizacji rejestru mieszkańców ... - Stolarek, Piotr (1908-1976). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z rozporządzeniem.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Stogi (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Siedlce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne