[Afisz. Incipit] Ogłoszenie o przymusowym szczepieniu ochronnym przeciw durowi / Józef Milewski. - Milewski, Józef (1914-1998) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o szczepieniach prrzeciw durowi.