[Kardynał Stefan Wyszyński w trakcie liturgii] - Pepliński, Edmund (Gdańsk, 1959)
Przedstawia kardynała Wyszyńskiego przed ołtarzem w kościele Mariackim w Gdańsku, w trakcie modlitwy liturgicznej,18 stycznia 1959 roku.
Data według przedstawienia.
Tytuł nadany przez katalogującego według przedstawienia.
Fotograf według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stefan Wyszyński -- (błogosławiony ; -- 1901-1981) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk