Hanns Heeren Wünscht alles Gute / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1933)
W okręgu przedstawia mężczyznę w kapeluszu, z bukietem kwiatów na tle litery H z podwójnych linii. Wokoło napis: Hanns Heeren Wünscht alles Gute. Sygn aut. obok kompoz.