[Afisz teatralny. Incipit] Teatr Ekspresji Wojciecha Misiuro ogłasza nabór chętnych do pracy w zespole artystycznym ... ([wydawca nieznany], 1996)
Afisz informujący o naborze 24.10.1996 r. w Liceum Ogólnokształcącym nr 1 w Sopocie.