Kawiarnia "Patria" urządza w sobotę, dn. 14 lutego 1948 Wieczór pieśni, humoru i muzyki. - Kawiarnia "Patria" (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz inform. o koncercie Anny Borey i Władysława Królikiewicza.
Keywords: Kawiarnie -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne