[Afisz. Incipit] Obywatelski Komitet Organizacyjny ... odbędzie się ... Żałobna Akademia ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o akademii z okazji rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego, 1946 rok.