Exlibris Centralna Biblioteka Rolnicza / W. Jakubowski. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1968)
W kwadratowej ramce dwa kłosy, wzdłuż wszystkich czterech krawędzi powtarzający się napis: Exlibris Centralna Biblioteka Rolnicza.