Ex Libris Franziska Roveda W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia drzewa, pod którymi siedzi naga kobieta. U dołu napis: Ex Libris Franziska Roveda. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.