Merkblatt Danzig-Zoppot-Marienburg. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1935)
Ulotka z programem wycieczki do Gdańska, Sopotu i Malborka.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.