[Stocznia imienia Komuny Paryskiej w Gdyni] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Na dwóch zdjęciach: spawacze przy montażu sekcji dziobowej jednostki 515/5 oraz suwnica nad suchym dokiem, 1979 r.