[Stocznia imienia Komuny Paryskiej w Gdyni] - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Na dwóch zdjęciach: spawacze przy montażu sekcji dziobowej jednostki 515/5 oraz suwnica nad suchym dokiem, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Stocznia im. Komuny Paryskiej w Gdyni jest znana z budowy stutysięczników, metodą segmentową w suchym doku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem.
Keywords: Stocznia im. Komuny Paryskiej -- fotografie; Stocznie -- Polska -- Gdynia -- 1970-2000 -- fotografie