Obwieszczenie na podstawie § 14 rozporządzenia Ministrów Ziem Odzyskanych - Bereza, B. (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o powstaniu Powiatowej Komisji Osadnictwa Rolnego.
Keywords: Dawne terytoria niemieckie na Wschodzie -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła