Ostseebad Heubude Am Heubuder See. - Verlag Julius Simonsen (Oldenburg, Holst. : Julius Simonsen, Kunst- u. Verlags-Anstalt, 1905)
Przedstawia Pusty Staw na Stogach, na nim łódki z turystami oraz wysepkę z miniaturką zamku, ok. 1915 r.
Data wg budowy k. poczt. i stempla poczt.: 23. 7. 15.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Stogi (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe