Dom przy ulicy Wały Jagiellońskie / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia willę przy ulicy Wały Jagiellońskie 1, w której pierwotnie mieściła się siedziba dowództwa pruskiego garnizonu, a w latach osiemdziesiątych XX wieku klub studencki "Żak", około 1988 r.