Nathanael Falek SS. Theol. D. Eiusdem Prof. Primari ad D. Mariae Pastor & Praepositus Stetinensis. Nat. Gedani 1663 Denat Stetini 1693 / Leonhard Heckenauer. - Heckenauer, Leonhard (165.-1704?) (1693)
Przedstawia portret w popiersiu pastora Nathaniela Faleka.