[Afisz. Incipit] 1-szy Podwieczorek przy Mikrofonie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wydarzeniu 25.05.1947 r. w sali Teatru Miejskiego we Wrzeszczu ul. Grunwaldzka 16 zorganizowanym przez Wydział Programowy Polskiego Radia w Gdańsku.