Ex Libris Alfreda Gaudy - Budynkiewicz, Tadeusz Wacław (1929-2017).; Gauda, Alfred (1940-2005). (1981)
Dwa ptaszki pod schematyczną choinką, u dołu pod kreską napis: Ex Libris Alfreda Gaudy.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, symbolem techniki graficznej i datą.
Odbitka na czerwonym papierze.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.