[Afisz. Incipit] Chcesz się zabawić spędzić mile wieczór? ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wielkiej zabawie karnawałowej 19.02.1949 r. w "Cyganerii" we Wrzeszczu przy ul. Sobótki 15.