[Afisz. Incipit:] Biuro Zakładów Produkcyjno-Pomocnicznych przy ZBW-Gdynia urządza w dniu 16. X. 54 r. zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zabawie w w sali MPRB w Gdyni ul. Traugutta 9.