Ex Libris St. Fleszarowa Muskat R. Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1973)
Na tle miejskiej architektury dwie nagie postacie: kobieca i męska. U góry na wstędze napis: Ex Libris, u dołu na półkolistej tablicy napis: St. Fleszarowa Muskat. Pod wyciskiem płyty ołówkiem sygn. aut.