Przesłanie z Fatimy w komentarzach Pawła VI i Jana Pawła II / Kazimierz Pek. - Pek, Kazimierz (1964- ).
1. Kontekst historyczny. 2. Droga spisania przesłania i jego upowszechniania. 3. Paweł VI a Fatima. 4. Jan Paweł II a Fatima. - w znaku Jasnej Góry. - wobec "znaków czasu". - znak macierzyńskiej ręki Opatrzności. - tajemnica czy wciąż rozwijające się misterium chrześcijaństwa?