Przesłanie z Fatimy w komentarzach Pawła VI i Jana Pawła II - Pek, Kazimierz (1964- ). (2002)
1. Kontekst historyczny. 2. Droga spisania przesłania i jego upowszechniania. 3. Paweł VI a Fatima. 4. Jan Paweł II a Fatima. - w znaku Jasnej Góry. - wobec "znaków czasu". - znak macierzyńskiej ręki Opatrzności. - tajemnica czy wciąż rozwijające się misterium chrześcijaństwa?
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: Le message de Fatima dans les commentaires des Paul VI et Jean Paul II.
Streszczenie w języku francuskim.