Widok ul. Żwirki i Wigury w kierunku zachodnim na osiedle Działki Leśne w Gdyni / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1964)
Przedstawia widok ulicy Żwirki i Wigury w kierunku zachodnim w głębi osiedle Działki Leśne w Gdyni, 1964 r.