"Śmierć książki", ale czy też śmierć biblioteki szkoły wyższej? / Artur Jazdon. - Jazdon, Artur (1956- ).
Zakres i treść: słów kilka o wizji Łukasza Gołębiewskiego, czy bibliotekarze mają zgodzić się z wizją Gołębiewskiego?, działania w sferze organizacji i zarządzania.