[Afisz. Incipit] Idziemy do wyborów w celu realizacji uchwał II Zjazdu naszej Partii. (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Sztrajfa propapandowa z okresu wyborów do rad narodowych 5.12.1954 r.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.