Zoo w Oliwie - Lewandowski, Wincenty (1909- ). ([Gdańsk], 1950)
Przedstawia fragment zoo w Gdańsku Oliwie. Alejka, klatki i wybiegi dla zwierząt.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy