[Ulotka. Incipit] Frauengruppe des Bürgervereins Neufahrwasser. Ehrenkarte zum 6. Stiftungsfest ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Karta wstępu na uroczystości 7.04.1929 r.
Keywords: Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne