Biuletyn Informacyjny Wydziału Prasowego - Święcicki, Bolesław Wit (1901-1976).; Międzynarodowe Targi Gdańskie (1947-?). (Gdańsk : MTG, 1947)
Pierwsze powojenne Międzynarodowe Targi Gdańskie, odbyły się pod tą nazwą w sierpniu 1947 roku. Wystawy zorganizowano w Sopocie i Gdyni z braku odpowiednich terenów i pomieszczeń w zniszczonym wojną Gdańsku.
Ostatni znany numer: 9 (9 sierpnia 1947).
Tytuł nagłówkowy.
Na prawach rękopisu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Targi i wystawy międzynarodowe; Gdańsk (woj. pomorskie); Gdynia (woj. pomorskie); Sopot (woj. pomorskie); Informator