[Ulotka. Incipit] Jubiläumstagung veranstaltet vom Jugendbundverband für Entschiedenes Christentum der Freien Stadt Danzig ... ([wydawca nieznany], 1930)
Druk informujący o wydarzeniu 1-3 czerwca 1930 r.