[Afisz teatralny] Jerzy Krasicki - Za nasze winy i wasze / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1966)
Afisz teatralny informujący o premierze 30.01.1966 r. Teatr Wielki w Gdańsku. Reżyseria: Barbara Kilkowska, scenografia: Ali Bunsch.