Krystyna Maria Łuczkiewicz Ex Libris [Krystyna Wróblewska]. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1955)
Przedstawia dziewczynę w ludowym stroju niosącą na koromyśle dwa wiadra. Napis łukiem u góry: Krystyna Maria Łuczkiewicz, u dołu: Ex Libris.