Duży słownik informatyczny angielsko - polski - Szaniawski, Jacek (Warszawa : ArsKom, 1998)
Słownik informatyczny w wersji komputerowej pozwala na szybkie wyszukiwanie i tłumaczenie haseł i zwrotów angielskich. Zawiera dwie bazy : słownik informatyczny angielsko-polski (ponad 3 tys. haseł) oraz słownik skrótów spotykanych w informatyce (ok. 5,1 tys. haseł). Uwzględnia terminologię dot. informacji, jej przetwarzania, zasad działania komputerów, baz danych, grafiki, małej poligrafii komputerowej, sieci komputerowych i telekomunikacji.
Tyt. z etykiety dysku.
Do instalacji słownika wymagany jest numer klucza licencyjnego.
Keywords: Język angielski -- słowniki polskie; Informatyka -- słowniki angielskie; Informatyka -- słowniki polskie