P. F. 1978 Zbigniew Bogdanowicz / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1978)
Na tle dachu domu koło w nim wpisana półpostać mężczyzny i drzewa, u dołu napis: P. F. 1978 Zbigniew Bogdanowicz. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko artysty.