P. F. 1978 Zbigniew Bogdanowicz - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Bogdanowicz, Zbigniew (kolekcjoner). (1978)
Na tle dachu domu koło w nim wpisana półpostać mężczyzny i drzewa, u dołu napis: P. F. 1978 Zbigniew Bogdanowicz. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko artysty.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990.