Pchła w uchu : (Komedia muzyczna) / A. Markowicz. - Markowicz, Andrzej (1942- ). (Teatr Muzyczny w Gdyni, 1973)
Plakat teatralny. Na plakacie w górnej części zarysy kilku par nóg, w dolnej części zarysy sylwetek pań w kapeluszach i mężczyzn w cylindrach, a w centralnej części łóżko. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.