Pchła w uchu : (Komedia muzyczna) - Markowicz, Andrzej (1942- ).; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Muzyczny w Gdyni, 1973)
Plakat teatralny. Na plakacie w górnej części zarysy kilku par nóg, w dolnej części zarysy sylwetek pań w kapeluszach i mężczyzn w cylindrach, a w centralnej części łóżko. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- plakaty; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia); Plakaty -- 1945-1990.; Plakat