Liczba mnoga polskich rzeczowników oznaczających odczucia fizyczne człowieka / Iryna Bundza. - Bundza, Ìrina
Słowa kluczowe: liczba gramatyczna, nazwy wrażeń fizycznych, singularia tantum, pluralia tantum.