Liczba mnoga polskich rzeczowników oznaczających odczucia fizyczne człowieka - Bundza, Ìrina (2018)
Słowa kluczowe: liczba gramatyczna, nazwy wrażeń fizycznych, singularia tantum, pluralia tantum.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 141-143.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Liczba (językoznawstwo).; Język polski -- rzeczowniki